Edwin Thorn

Doelgericht, gestructureerd en pragmatisch; Edwin is een ‘projecttijger’ die lean management tot in detail beheerst. Binnen een zeer kort tijdsbestek helpt hij uw organisatie te structureren en te organiseren.

 

Edwin heeft veel ervaring binnen de gehele breedte van uw supply chain: van logistiek en customer care tot technische uitvoering. Zijn oplossingsgerichte en hands-on-aanpak werkt vernieuwend en geeft nieuwe inzichten binnen uw organisatie. Op pragmatische wijze zorgt hij ervoor dat processen worden verbeterd, met als gevolg: een administratieve verlichting en kosten- en tijdsbesparing.

 

Edwins kernspecialiteit is het bouwen en implementeren van diverse businessrapportages; van KPI’s en salesrapportages tot complete dashboards. Bent u op zoek naar een partner die verbeterprocessen aan de hand van nuttige en bruikbare tools implementeert? Of zoekt u een lean-manager die thuis is in customer care, logistiek of supply chain? Neem dan contact op met Edwin!

Een analytische operations-manager die theorie en praktijk naadloos combineert

Specialisaties

Medical Devices

& Pharma

FMCG

Food

Logistics

Gallup® Strengthsfinder profiel®*

  • Actiegerichtheid
  • Ideeënvorming
  • Input
  • Strategisch
  • Organisatievermogen

* Gallup® Strengthsfinder® is een assessment tool waarbij ieders sterkten in kaart gebracht worden, uitgaande vanuit het perspectief van een positieve psychologie. De top-5 strengths geven de persoonlijke manier van werken aan en weerspiegelen ieders karakteristieken.

Iekendonksevoort 79

5706 HH Helmond

 


KvK:  70983267

Btw-nummer: NL147979195B01

IBAN:  NL46KNAB0257205829